PREINSCRIPCIONS

Dimecres 13 de maig s’obre el període de preinscripcions pels alumnes de 1r i 2n cicle d’Educació Infantil i també per Educació Primària. Teniu temps fins el 22 de maig.

Per poder  preinscriure els vostres fills a qualsevol de les dues escoles, el Departament d’Educació ha elaborat un document que us permet fer el tràmit en línia.

Els alumnes de Llar d’Infants heu d’omplir aquest pdf:

http://ensenyament.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/ENS/TramitOVT/preinscripcio/llars/sol-llars.pdf

Educació Infantil i Educació Primària, heu d’entrar a aquest enllaç:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Un cop omplert l’aplicatiu del Departament, ens heu de fer arribar per correu electrònic el resguard de preinscripció (que us generara el mateix aplicatiu) i les dades de l’alumne (DNI de l’alumne (si en té), DNI del pare i  de la mare o dels tutors, Llibre de família, Targeta Sanitària de l’alumne i el Llibre de Vacunes).

Envieu-nos tota la documentació a zerberguedacentre@gmail.com

En el cas que algú, de manera excepcional tingui impossibilitat de realitzar els tràmits telemàticament, del 19 al 22 de maig ho podrà fer de forma presencial amb cita prèvia. Per fer-ho,  ens heu d’enviar un correu electrònic amb el vostre nom i telèfon. Ens posarem en contacte amb vosaltres.

Aquest any, davant la situació excepcional que estem vivint, no  hem pogut fer les portes obertes de manera presencial, però us hem elaborat un vídeo perquè  podeu veure de primera mà com és el dia a dia a la ZER  Berguedà Centre.