HEM SORTIT ALS MITJANS, I ARA QUÈ?

Aquestes últimes setmanes la ZER Berguedà Centre ha sortit als mitjans de comunicació.

La notícia que hem presentat és deguda a l’increment d’alumnat que hem tingut aquest curs 20/21, fruit no només de la situació sanitària actual amb el Covid19, sinó també de la predisposició de les noves famílies a fer un canvi de vida, a buscar un poble petit amb una escola que treballi amb metodologies actives i on l’aprenentatge sigui completament focalitzat en l’alumne.

Aquest any, tenim cinc famílies noves, algunes que no ens coneixien i d’altres que havien fet l’Educació Primària a alguna de les escoles de la ZER. Això fa que, comptant tots els alumnes des de Llar d’Infants, a Vilada comptem amb 35 alumnes i a Borredà, amb 21.

En els darrers anys, podem dir que hem consolidat el projecte de la ZER, i això es fa evident no només amb l’increment de matrícules, sinó també amb la continuïtat de l’alumnat i amb la valoració que les famílies fan del treball que es duu a terme a les escoles dia a dia.

Nosaltres seguim formant-nos i debatent sobre les bases de la ZER i la seva pedagogia. Malgrat els canvis constants de mestres que, com ja sabem, passen cada any, estem molt contentes de comptar al llarg dels cursos, amb professionals amb il·lusió i ganes de treballar i d’apostar per una educació plena i enriquidora pels alumnes.

Hem sortit als mitjans, i ara què?

Ara seguim treballant, amb força i moltes ganes de seguir endavant!

Podeu llegir les notícies que han sortit als mitjans, clicant a les imatges dels enllaços: