LA PASSAREL·LA DEL MÓN

Aquest inici de trimestre hem donat per finalitzada la passarel·la del món amb el grup de primària de Vilada. La passarel·la ha estat la culminació d’una part del projecte “La volta al món” que ens ha portat a descobrir països, cultures i tradicions d’arreu del planeta!

Per poder crear-la vam començar investigant d’on provenia la nostra roba i vam analitzar quins països eren els majors productors de la roba que vestim. Després d’analitzar les dades ho vam representar en un gràfic de barres i de sectors.

Llegint notícies i seguint investigant hem pogut ser crítics amb l’explotació humana i laboral de la indústria tèxtil, conversant i debatent amb les opinions de cadascú sobre com podria ser un món millor i evitar injustícies.

I, arrel d’aquestes converses, el grup vam decidir crear la nostra pròpia passarel·la, triant quins països volíem representar, investigant i situant-los en el mapa. Un cop triats, vam començar el disseny de la roba, prenent mesures, creant els materials, buscant teles…i, finalment, la setmana passada va arribar el gran dia! 

Els narradors s’havien preparat un guió que els va servir de guia per narrar el que passava, i també van crear un cartell per convidar al públic que, en aquest cas, va ser el grup d’educació infantil.

Us deixem unes fotografies perquè podeu observar tot el procés, feu-hi un cop d’ull!