EXTRA! EXTRA! EL CAS DEL PERIODISTA DESAPAREGUT!

Dilluns 3 d’octubre vam rebre la visita d’en Carles, un director de documentals que estava buscant a un periodista del New York Times per fer-li una entrevista. 

A nosaltres ningú ens havia comunicat res, així que les úniques respostes que podíem donar-li eren que no havíem vist a ningú i que l’únic home que parlava anglès a l’escola era un pare, però que aquest no era periodista! 

El Carles estava neguitós, perquè havien quedat a les 9.30h a Vilada i era una cita importantíssima per poder elaborar el seu documental. 

De seguida, ens vam posar a buscar per tota l’escola i va resultar que aquest periodista SÍ que havia estat a l’escola. De fet, aquell cap de setmana havia tingut temps d’instal·lar-se en una aula i muntar el seu despatx personal. 

La gran sorpresa va ser quan vam veure que s’havia escapat per la finestra. 

No ens ho podíem creure! Però la corda lligada a l’ampit de la finestra i que aquesta estés oberta només podia indicar una cosa. El periodista del New York Times havia hagut de marxar corrent per alguna raó. 

En van sortir moltes d’hipòtesis, però la que va prendre més forma va ser la idea que potser havia sortit una notícia d’última hora a Nova York i que havia hagut de tornar a agafar l’avió per arribar-hi. 

Amb tota aquesta informació, se’ns ha despertat la curiositat per descobrir qui és aquest periodista, què és el New York Times i quines notícies es deuen estar coent que siguin tant importants per marxar sense dir res en busca d’una exclusiva! 

Si voleu descobrir-ne més, aneu seguint el treball que farem a l’estona de Projecte d’aquest curs. 

Us deixem la notícia d’aquest dia, perquè podeu viure de primera mà el que va passar a la ZER el passat 3 d’octubre del 2022.