LES TROBADES SETMANALS

Després de les vacances de Nadal i de la Setmana Blanca, recuperem la normalitat. 

Cada divendres, els alumnes de primària de Borredà baixen a l’escola de Vilada i aprofitem per fer el taller de Teatre, el projecte CUEME i el taller d’art conjuntament. 

Les trobades setmanals van començar el  curs 17/18 arrel d’una demanda de les famílies que es va consensuar amb l’equip docent, veient la necessitat de forjar relacions entre l’alumnat, més enllà de les trobades mensuals de ZER, aprofitant les celebracions de festes com la Castanyada, la Setmana de la Ciència, Carnestoltes… 

L’aposta per aquest intercanvi ha permès cohesionar l’alumnat d’ambdues escoles, compartint espais de treball, experimentació i vivències a partir de projectes i tallers. 

 

Les relacions entre l’alumnat s’incrementen i això facilita que esperin els divendres amb moltes ganes per retrobar-se amb els companys i les companyes de l’altra escola. 

Els tallers i projectes que duem a terme els divendres, estan pensats per treballar com a grup de ZER, barrejats entre edats i escoles, i fent propostes on puguin parlar, opinar, prendre decisions i interactuar entre ells, fomentant la pertinença a un gran grup. 

Aquest és el sisè any que les duem a terme, i la valoració és molt positiva! 

Us deixem algunes fotografies de les activitats que hem anat duent a terme fins ara!