LA MEVA SETMANA

Aquest curs els infants d’educació infantil de Vilada i Borredà ens agradaria donar importància a la individualitat de cada infant. És per això, que ‘aquest segon trimestre hem iniciat el treball de LA MEVA SETMANA

En aquesta setmana, ens dedicarem plenament a conèixer l’infant protagonista.  Coneixerem els seus records més especials des del néixer fins ara, les joguines que més li agraden, els contes preferits, etc. D’aquesta proposta destaquem també la participació de les famílies, les quals estan convidades a l’escola per a realitzar una activitat que vulguin compartir amb totes nosaltres.

Realitzem aquesta activitat amb la finalitat de desenvolupar l’autonomia personal, perquè els infants puguin crear una imatge més ajustada d’ells mateixos i per poder anar creixent en benestar emocional i seguretat afectiva i per anar avançant en la relació amb els altres.

Esperem que tots i totes pugueu gaudir d’aquesta experiència amb els vostres fills i filles!