CIÈNCIA A EDUCACIÓ INFANTIL

Amb el taller de ciència que realitzem a la ZER volem acostar el pensament científic als infants més petits. La ciència és una eina per canviar el món i, per tant, molt important en la societat en què vivim. A les escoles oferim diferents reptes, i oportunitats d’experimentar i manipular amb diferents materials i així, despertar l’interès i la motivació pel pensament científic.

A la ZER les mestres vam decidir treballar a partir de tres temàtiques (una per trimestre) durant el curs 2022/23. En el primer trimestre vam realitzar diferents experiments amb colorant alimentari, al segon trimestre estem realitzant un petit projecte sobre el cos humà i, al tercer trimestre, realitzarem una situació d’aprenentatge a partir d’un ésser viu que puguem tenir a la classe.

A continuació us adjuntem algunes fotografies dels experiments amb colorant alimentari del primer trimestre i del projecte dels cos humà que estem realitzant. Esperem que en gaudiu i que els infants us puguin anar explicant el què han anat fent a l’escola!