UN NOU CURS QUE COMENÇA

L’adaptació a l’escola és un procés important per als nens i nenes. És un moment d’acostumar-se a noves rutines i d’establir noves relacions. L’adaptació forma part d’un procés gradual i diferent per a cada infant, així doncs, creiem que cal deixar l’espai suficient per a que cada infant es vagi adaptant al seu propi ritme.

Ens trobem ja en un nou curs començat, ara ja fa una mica més d’un mes que estem a l’escola. Alguns infants es tornen a trobar amb els companys i companyes del curs passat i donem la benvinguda a aquells infants nous a les dues escoles.

Mica en mica i amb el pas dels dies, ens anem coneixent, anem descobrint les noves mestres, els nous espais, propostes i jocs. Cada vegada ens sentim més segurs i segures de compartir joc amb els companys i companyes d’aula. 

Ens agradaria ensenyar-vos els primers dies d’escola d’aquest curs 2023-2024. Engeguem un nou curs amb moltes ganes i il·lusió per viure moments inoblidables amb els vostres fills i filles. 

Benvinguts i benvingudes!

Les mestres d’educació infantil.