LES NADALES!

Estem gaudint molt de l’ambient nadalenc a través de la música!

VISITA A LA BERGA RESIDENCIAL

El passat dimecres 13 de desembre, vam tenir l’oportunitat d’anar a la residència Berga Residencial amb els alumnes des de I5 a P6 de tota la ZER. 

Durant aquest matí, vam viure moments plens d’emocions, intercanviant converses amb la gent gran. Aprofitant aquesta ocasió, vam conèixer moltes coses interessants sobre les seves vides i van compartir amb nosaltres experiències seves, entre elles com celebraven el Nadal quan eren petits. 

La trobada va ser una experiència enriquidora, i per acabar la visita, vam cantar les nadales que hem estat preparant els últims dies. Per últim, tots junts vam interpretar la cançó “Caga tió”, i fins i tot els residents ens van cantar una cançó que havien preparat: “Ara ve Nadal”.

Va ser un moment especial que va connectar generacions a través de la música i les tradicions nadalenques.

LA NADALA DELS PETITS DE VILADA AL PARC DELS GRONXADORS

La cursa per trobar l’arbre de Nadal més bonic de Catalunya va arribar a Vilada, i el divendres 15 de desembre, el programa “Planta baixa” de 3Cat va visitar el Parc dels Gronxadors per presentar l’arbre de Nadal del municipi. A més, els petits de l’escola de Vilada, I3 i I4, van interpretar la seva nadala titulada “Una estrella jo faré” a les 18h, coincidint amb la connexió en directe amb el programa. 

Ho van fer d’allò més bé i, a més a més, l’arbre de vint-i-quatre metres va quedar finalista, deixant enrere l’arbre de Sant Hilari de Sacalm.

CANTADA DE LES NADALES A BORREDÀ

El dissabte 16 de desembre va ser el gran dia en què els alumnes de la ZER van presentar les nadales a les famílies. Va ser un matí molt bonic on vam compartir el fruit del treball musical dedicat a Nadal. 

El pati de l’escola de Borredà feia goig amb famílies que esperaven amb gran il·lusió l’actuació dels petits de casa. L’espectacle va ser tot un èxit i, un cop acabada la cantada, tant els grans com els petits van ser convidats a fer-se fotos i immortalitzar aquells moments al photocall que es va muntar durant l’actuació.