L’HIVERN

L’hivern ja fa dies que ha arribat, i des de l’escola l’hem anat treballant, a través de la pintura, de contes, de vivències amb el medi i experimentant amb diferents elements.

Algunes de les activitats treballades a les escoles de Vilada i Borredà amb els més petitons són: fer neu artificial a l’aula amb bicarbonat i aigua, amb paper de colors freds triturats hem pogut experimentar, a agafar-ho amb pinces i d’altres objectes per fer transvasaments tot jugant amb els animals del pol nord (com pingüins, ossos polars…). 

També hem après sobre els esquimals, els iglús i els pingüins, hem fet un mural amb els colors de l’hivern, hem fet un ninot de neu amb cotó fluix, hem posat aigua amb colorant de colors al congelador i hem descobert què ha passat amb l’aigua i amb els glaçons també hem pogut pintar i experimentar dins les taules d’experimentació. 

Hem jugat amb la taula de llum amb peces de roba de l’hivern i altres elements d’aquesta estació. I també vam tenyir cigrons i altres aliments amb els colors freds de l’hivern per poder fer experimentació, posar i treure d’un pot, colar-ho…

Ens ho hem passat molt bé tot jugant i descobrint diferents textures, aquestes activitats ens han ajudat aprendre coses noves.