TOT ALLÒ QUE L’ART ENS APORTA A L’EDUCACIÓ INFANTIL

L’art és un llenguatge que ens permet expressar emocions, idees i vivències mitjançant la utilització de diferents tècniques i materials. També ens ajuda a fomentar el pensament artístic, la creativitat i la imaginació.

A la ZER utilitzant la temàtica de les estacions de l’any, fem servir diferents tècniques i materials per realitzar obres artístiques. Són propostes obertes i lliures, on el més important és el procés i no el resultat final. Un dels nostres objectius és despertar el gust i l’interès per l’art, la creativitat i el respecte tant pel que fa a les seves pròpies creacions com per les dels seus companys i companyes.

Algunes de les tècniques que hem utilitzat són: pintura, estampació, collage, fotografia… i amb diferents materials com fang, enganxar fulles, ceres, etc.

A continuació podeu veure unes fotografies del què hem anat treballant aquest curs.