BONA PASQUA!

El segon trimestre ha passat volant, i cada vegada estem més a prop de la recta final de curs, però abans, volem fer un repàs de tot el que hem anat fent.

Al gener tornant de vacances vam iniciar amb la Setmana Blanca on els infants de primària s’ho van passar d’allò més bé. Vam continuar amb els dimarts d’EBE on els nens i nenes de CM van poder aprofundir més en les diferents tècniques.

També hem tingut un mes de febrer entretingut amb les consigues de la Reina Carnestoltes, en què cada dia ens feia anar d’una manera diferent. I vam acabar amb una rua al local Puigmal de Borredà amb tots els infants i famílies de la ZER Berguedà Centre. Amb la cremada de la Reina Carnestoltes va aparèixer la Vella Quaresma i cada setmana li hem anat traient una cama fins arribar a les vacances de Setmana Santa.

Amb la mirada posada al tercer trimestre, podem dir que encara hi ha moltes festes i propostes a fer, com ara: Sant Jordi, la Patum, sortides, final de curs…

Però no correm tant que encara no hi hem arribat i hem de gaudir d’uns dies de festa amb la família i els amics.

Volem acomiadar el segon trimestre d’una manera ben dolça. Els infants de la ZER han fet i decorat la mona per després poder-se-la menjar. Què bona que estava!!

Aquí teniu un recull de fotografies del que ha estat aquest segon trimestre!