EL NOU PATI: ESPAI EXTERIOR D’APRENENTATGE

Aquest any a l’escola Serra de Picamill de Vilada tenim la sort de tenir un espai nou al pati. Per aquest motiu hem creat una Comissió Pati, formada per membres de tota la comunitat educativa: infants-mestres-monitors-famílies-ajuntament. Volem que aquest espai sigui acollidor i una font inexorable d’aprenentatges.

Com hem creat la comissió pati?

Per escollir aquests representants entre els infants es van fer unes eleccions amb unes candidatures voluntàries. Després d’aquest interessant i democràtic procés d’eleccions van sortir dos representants, la Ivet i el Berenguer. Ara la seva tasca és la de recollir les propostes dels companys/es i anar a les diverses reunions de la comissió pati que tenen lloc.

De moment durant aquests mesos, s’han fet tres reunions i dues trobades per millorar  i crear el pati que desitgem com a comunitat. Aquest mes de maig tindrà lloc una altra trobada de treball el dissabte 25 com sempre serà un dia especial per treballar conjuntament, passar-ho bé i estrènyer lligams dins de la nostra petita comunitat, hi esteu tots convidats.

Seguim avançant per construir l’escola que volem!