“LA MEVA NOTÍCIA” A EDUCACIÓ INFANTIL

El llenguatge oral ens permet comunicar-nos i relacionar-nos amb el nostre entorn. Aquest ens ajuda a expressar sentiments, idees i vivències. A l’escola, des de ben petits donem molta importància a l’ús de la llengua oral partint de situacions naturals i contextualitzades. 

A les aules d’educació infantil, potenciem aquesta habilitat a partir de diferents propostes que ajuden al seu desenvolupament. Cada curs, procurem variar aquesta activitat compartida amb les famílies, ja que  l’organització de la ZER fa que molt dels infants segueixin amb el mateix grup classe. Així doncs, per tal que no repeteixin la mateixa experiència, cada curs l’activitat oberta a les famílies varia.  El curs passat els infants van poder gaudir de “La meva setmana”, on l’infant era protagonista durant una setmana a l’escola i es feia la cloenda amb l’activitat conjunta amb la família.

Enguany, com sabeu, hem dut a terme l’activitat “La meva notícia”. Durant el segon i tercer trimestre les famílies han pogut venir a les aules i compartir un fet especial per l’infant, per poder explicar-lo i compartir-lo amb la resta de companys i companyes. Ha estat un moment especial per a ells i elles, ja que és on s’han pogut sentir els protagonistes de la història i de quina manera millor que acompanyats de les seves famílies.

Al llarg d’aquests dies, hem descobert moltes vivències i aventures importants pels nens i nenes de la ZER. Ens hem pogut conèixer millor i també hem descobert activitats per poder fer en família o amb els amics i les amigues. Us en volem compartir un tastet, esperem que us agradi i que hagueu gaudit d’aquestes estones en família dins de les dues escoles!