Trobades

TROBADES SETMANALS

El  curs 17/18 veient la necessitat de forjar relacions entre l’alumnat, més enllà de les trobades mensuals de ZER, aprofitant les celebracions de festes com la Castanyada o la Setmana de la Ciència, es van incorporar les trobades setmanals entre els alumnes de primària.

Aquestes trobades han tingut diferents formats amb el desplaçament setmanal dels alumnes de primària que, actualment, es fa un dia a la setmana, el divendres. Aquest desplaçament es duu a terme gràcies al servei de taxi escolar gestionat per la ZER Berguedà Centre, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Vilada i de Borredà i les AMPAs de les dues escoles.

D’aquesta manera, els alumnes de 1r fins a 6è fan camí cap a Vilada cada divendres.

L’aposta per aquest intercanvi ha permès cohesionar l’alumnat d’ambdues escoles, compartint espais de treball, experimentació i vivències a partir de projectes com, per exemple, la Cooperativa escolar.

 

TROBADES DE ZER

A part de les trobades setmanals, la ZER s’ha regit sempre pels principis de cohesió i relacions personals entre l’alumnat. És per aquest motiu, que es promouen trobades de ZER una vegada al mes. Aquestes, estan encarades a treballar i celebrar les festivitats pròpies de la ZER com la Castanyada, la Setmana de la Ciència, la Cantada de Nadales o el Dijous Llarder. Al llarg del curs, també s’aprofiten aquestes trobades per realitzar els assajos de les dues activitats cabdals del Projecte Artístic, que són les Nadales i la posada en escena del musical de final de curs.

Així com les trobades setmanals estan encarades als alumnes de l‘Educació Primària, les Trobades de ZER són obertes a tot l’alumnat, també de les Llars d’Infants.